Blogia
Megui Cabrera - Radiofonic@

Què fer si es pateix mobbing?

Què fer si es pateix mobbing? Diuen que el primer és reconèixer el problema i ser-ne conscient. El més important de tot és que la víctima tingui ben clar que ella no és responsable del que està succeint. Segons els especialistes, el següent pas és posar-se en mans de professionals per tal que ajudin a afrontar el problema. Des d'anara associacions especialitzades sobre el tema i, si cal, denunciar.
La doctora Sánchez Carazo, vice-presidenta de la Asociación Contra el Acoso Moral aconsella anar al Delegat de Riscos Laborals i posar una denúncia davant els serveis de Salud Laboral.
Si és posible cal buscar persones que puguin confirmar el que està passant. Segurament algú ha vist o escoltat alguna cosa o ha viscut alguna situació similar.
Sobretot, s'aconsella a les víctimes ser valientes i despersonalizar la situación. Així, l'autoestima no es veurà molt afectada i disminuiran els sentiments de culpabilitat.
En definitiva, convé tenir clar que el que ocorre és degut a gelos i enveja d'altres persones cap a la vàlua personal i professional de l'acosat.

0 comentarios